Avslutat

Optobit Sweden växer och söker nu en innesäljare till vårt kontor i Kista. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att hålla löpande kontakt med befintliga samt potentiella kunder via telefon, mejl samt övrig media. Du uppdaterar oss om kundernas nuvarande status, behov, informerar om Optobits kvalitetssortiment samt bokar in kundbesök. Då du blir varm i kläderna finns även möjlighet till sambesök hos kund samt medverkan på mässor och övriga events.

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning, eller vana av att arbeta med telefon som ditt naturliga arbetsredskap. Du trivs i en innesäljarroll och är van vid att arbeta och hålla kontakt med kunder, både befintliga som potentiella. Som person är du en entreprenör, nyfiken, framåt , älskar att ta de nya kontakterna, skapa relationer, förtroende samt boka kundmöten som för Optobit innebär nya möjligheter till affärer. Om du även har kompetens inom teknik, ekonomi eller administration är det meriterande men inget krav. Du behärskar Microsoft Office Program, meriterande om du även kan Visma. Vi förutsätter att du kommunicerar utmärkt på svenska samt engelska, både i tal och skrift då vi även exporterar våra produkter.

Optobit erbjuder för rätt person en intressant och utvecklande tjänst i ett företag med den senaste teknologin inom fiberoptisk och kopparkabelmontering för telekommunikationsapplikationer. Vi kan initialt erbjuda antingen deltidsarbete eller heltid, beroende på dina möjligheter/önskemål. Vi erbjuder dig en fast lön samt kontorsplats i ett modernt kontorshus i Kista.

I denna rekrytering samarbetar vi med Satt-Elit Rekrytering. Våra urval sker löpande och vi önskar snarast se dig som vår nya medarbetare. Vi ber dig därför omgående sända in ditt CV samt Personligt Brev via mejl till: carl-erik.wallin@satt-elit.se. För ytterligare frågor angående tjänsten ringer du Carl-Erik Wallin på tel: 0733-74 82 86

År 2001 startade företaget Baltronic produktionen av fiberoptiska anslutningskablar under varumärket Optobit. I Sverige är Optobit Sweden ett dotterbolag till Baltronic Group som är specialiserat på kanalisering av fiber i accessnäten. Baltronic Groups tillverkning av företagets komponenter sker hos underleverantörer samt hos moderbolagets tillverkningsenhet i Tallin, Estland. I Sverige tillverkar företaget bland annat skydd och skarvdon för fiberkablar, liksom så kallade markörer. Företaget är verksamt på två kontinenter vilket inneburit nya möjligheter att öka produktionskapaciteten, bredda produktsortimentet samt öka vår konkurrenskraft. Vi kan idag erbjuda specialdesignprodukter som anpassas efter kundens krav och förväntningar.