”Satt-Elit rör sig naturligt bland stjärnorna”

I vår vardag möter vi ständigt människor som trivs med att stå i centrum som tar ansvar och som vi ser som naturliga ledare och förebilder.

Vissa är framgångsrika och andra lyckas mindre bra.

Har alla människor förutsättningar att bli ledare/chefer?

Vad är det som utmärker framgångsrika ledare/chefer?

Satt-Elit Rekrytering har genom lång erfarenhet skapat kunskap och metoder för att reda ut vilka människor som har de bästa förutsättningarna att lyckas i nämnda utvalda tjänster/ befattningar.

Utifrån företaget, tjänstenivå, affärsidé, produkt och marknad utvecklar vi en personprofil samt en ”sökstrategi” för er nya ledare. Genom vår erfarenhet föreslår vi de mest effektiva sökvägarna, hur vi attraherar de mest intressanta kandidaterna och hur vi genomför möten/ intervjuer.

Vi älskar utmaningen i att träffa potentiella kandidater för alla typer av ledarskap. Mötet med människan och vår nyfikenhet i att säkerställa just denna kandidat är vid varje tillfälle en stor glädje och utmaning för oss.

Vi får människor att känna sig bekväma och kan i en trivsam och anpassad miljö bedriva våra möten/intervjuer.

Våra konsulter har möjlighet att bekräfta sin övertygelse genom att vara certifierade användare av person- samt kognitiva tester. Vi har även möjlighet till samarbete med psykologer. Till sist säkerställer vi uppdraget genom rigorösa referenstagningar.

Vår långa erfarenhet av ledande befattningar inom näringsliv, styrelser och organisationer i samarbete med mångårig professionell rekryteringsverksamhet innebär en trygg och effektiv rekryteringspartner.

Vi kan garantera er den bästa ledaren/ chefen till ett mycket konkurrenskraftigt arvode.

En ledare för oss är en kompetent, erfaren och motiverad person med en stor portion ödmjukhet och empati.

Välkommen att kontakta Carl-Erik Wallin på Satt-Elit Rekrytering, för en närmare presentation.

carl-erik.wallin@satt-elit.se eller mobil: 0733-74 82 86.