Åtta45 söker nya krafter   Avslutat

Om oss
Åtta45 Tryckeri är ett innovativt, teknik-och utvecklingsorienterat grafiskt företag. Om åtta45 Vi anstränger oss ständigt för att utveckla den senaste tekniken. Vi effektiviserar och optimerar ständigt produktionsflödena inom grafisk produktion. 2015 byggde vi Sveriges största och modernaste produktionsanläggning för arktryck i Järfälla norr om Stockholm. För att behålla vår position som den ledande samarbetspartnern för god tryckekonomi, samt motsvara efterfrågan från våra kunder på expertkompetens utökar vi nu vår säljorganisation med ytterligare säljare i Sverige.

Arbetsuppgifter
Som Säljare ansvarar du för våra kunder som har högt ställda krav på kvalitet, ekonomi och flexibilitet. Du utvecklar samarbetet med både befintliga som nya kunder. I dessa roller blir du kundens ”förlängda arm”, att förstå samt få tillgång till marknadens smartaste och effektivaste grafiska utbud. Vår produktportfölj innehåller mer än 100 unika grafiska tjänster.

Vem vi söker
Vi söker dig som har god erfarenhet av försäljning och har arbetat inom den grafiska branschen eller jämförbara produkter/tjänster. Du är van att självständigt hantera och ansvara för kunder med eget konto- och resultatansvar. Du finns idag i Storstockholm eller på annan ort i Sverige. Vi har ett flertal produktionsanläggningar och lokalkontor runt om i landet och kan erbjuda olika anpassade kontorsplatser. Åtta.45 Tryckeri expanderar och erbjuder nya spännande tjänster inom vår framgångsrika säljavdelning. Vårt företag har en uttalad expansionsplan och du blir för oss en viktig medarbetare att nå dessa mål. Du rapporterar direkt till Försäljningschefen och vi erbjuder dig de bästa villkoren för att du skall trivas och utvecklas i din roll. Vi är ett glatt, trevligt, kunnigt, noggrant och engagerat team som ser fram mot att få dig som vår nya kollega. Vårt moderna kontor och produktionsanläggning ligger placerat i Veddesta, inom Järfälla kommun.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du Carl-Erik Wallin på Satt-Elit Rekrytering som är vår samarbetspartner i denna rekrytering, tel: 0733-74 82 86
Då rekryteringen sker löpande önskar vi snarast få din ansökan.
Din ansökan gör du här:
carl-erik.wallin@satt-elit.se

Åtta45 Tryckeri AB startade 1999. Sedan dess har vi varit lönsamma och vuxit stadigt till
att idag vara ett av landets största tryckerier. Oavsett om jobbet är stort eller litet,
digitalt eller analogt, på stört eller på sikt, så hanterar vi det med största noggrannhet
och omtanke. Vårt erbjudande omfattar alla former av tryckkuppdrag och vår stora
kundbredd innehåller alla typer av företag. Vi satsar all vår kunskap, själ, och hjärta för
att lösa just deras uppdrag, att de får ett personligt bemötande och att vi står på tå för
dem. Kvittot på vår insats och kundernas belåtenhet är att de kommer tillbaka år efter
år.

www.atta45.se